Spravujte vaše záložky efektivně

24. 8. 2012 | #nette #productivity

Dlouhou dobu jsem řešil problém, jak efektivně spravovat své záložky odkazující na webové stránky, protože nativní podpora této funkce mi v Chromu prostě nesedí. I když sice podporuje kategorizaci, přesto jsem chtěl raději najít řešení, které by mi umožnilo vkládáné záložky označkovat tagy, což považuji, alespoň pro mě, za nejlepší možné třídění.

Google Chrome plugin

Po přečtení pár diskuzí jsem se dostal k pluginu Yet Another Extension for Google Bookmarks, který umožňuje skutečně přehlednou práci s těmito odkazy. Po zavolání klávesové zkratky Ctrl+Alt+B se zobrazí dialogové okno s předvyplněným titulkem, adresou a zbývá pouze doplnit klíčová slova a popis. Vaše záložky se navíc synchronizují s Google Bookmarks, takže se nemusíte obávat o jejich ztrátu. Plugin navíc podporuje funkci “read it later” (čti později), ale k těmto účelům používám skvělou službu Pocket, pro kterou také existuje kvalitní plugin (já preferuji tento neoficiální IwillriL).

Diskuse

comments powered by Disqus

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace