Konečně jsem dal k dispozici navrhovevzory.cz

10. 7. 2013 | #life #tutorial

Už je to nějaký čas, co mám ve vlastnictví doménu navrhovevzory.cz. A konečně jsem se dostal k tomu, abych tam něco vložil. Původně jsem měl jinou představu, ale nakonec jsem si řekl, že nebudu obsah webu příliš řešit a zpočátku tam vložím pouze odkazy na zdroje třetích stran, přičemž ho otevřu ostatním. Proto v současné chvíli web obsahuje odkazy do podstránek jednoho velmi zdařilého webu o návrhových vzorech.

Každopádně, idea je zde trochu jiná. Pakliže má někdo chuť, klidně může poslat pull request do repozitáře s tímto webem na githubu a stát se tak spolutvůrcem. Základní myšlenka je ta, že web bude rozcestníkem na zajímavá témata týkající se problematiky návrhových vzorů a návrhu obecně.

Abych byl upřímný, tímto modelem mě inspiroval web python.cz, na jehož tvorbě se může taky podílet kdokoliv.

A co z toho budete mít? Dobrý pocit, můžete si třeba do zápatí webu vložit odkaz na svůj osobní web, blog (za předpokladu, že alespoň nějak smysluplně přispějete). Cílem webu ale není, aby snad časem obsahoval reklamu nebo tak něco, jedná se čistě o otevřenou možnost všem něco smysluplného vložit na tuto doménu.

V současné chvíli je obsah jen takový nástřel, takže pokud by se někomu chtělo, může upravit skutečně cokoliv.

Diskuse

comments powered by Disqus

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace