BootMetro - webový framework s Metro stylem

25. 11. 2012 | #frontend

Twitter Bootstrap se stal základem pro řadu webů a doplňků na webu. Navíc kolem něj vyrostl i docela zajímavý ekosystém, kdy si je možné koupit i šablonu založenou na tomto responzivním frameworku apod.

S tím přisly ale i jiné frameworky, které jsou založené právě na Twitter Bootstrapu. Jedním z nich je vcelku zajímavý BootMetro.

Jedná se o framework stylizovaný do dlaždicového Metro stylu, který je veřejně znám z čerstvě oficiálně vydaného operačního systému Windows 8. Pakliže jste tedy fanoušky nového vzhledu, kterým Microsoft vyrazil do své nové éry, pak Vás určitě BootMetro potěší.

BootMetro

Disponuje totiž základními prvky Metro rozhraní a dokážu si představit, že nějaký WIndows fanda si na tom časem postaví třeba osobní prezentaci apod. Vhodné je to možná i pro některé aplikace apod. Možné by bylo i administrační rozhraní s touto tématikou. Je ale otázkou, jaký UX by to pro uživatele znamenalo.

Sám s tímto rozhraním zkušenosti nemám, používám Windows 7, takže můžu jen spekulovat. Každopádně se určitě nejedná o zbytečný framework a pakliže budete chtít někde mít netradiční webové rozhraní, pak ji určitě zkuste. Ale do komerčních aplikací bych s tím rozhodně nešel.

Diskuse

comments powered by Disqus

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace